Nieuwjaarsdiner

Januari 2018
Groep 8 het laatste jaar op de basisschool. Dan doe je alles bewust voor de laatste keer en geniet je extra. De teleurstelling was dan ook mega groot dat wij op school dit jaar geen kerstdiner hadden. Samen met de groep hebben wij toen een alternatief gezocht en juf Mariska nodigde ons uit op donderdag 11 januari voor een nieuwjaarsdiner. Groep 8 aan het diner en de ouders aan de koffie met iets lekkers. De kinderen, de juf en de ouders hebben genoten. Een groot succes en wat voelden wij ons speciaal.

Op bezoek bij het VO

November 2017
Groep 8 is druk bezig met de voorbereidingen voor het onderwijs. Samen bezoeken wij de Vo scholen. En ook worden de avonden goed bezocht door ouders en kinderen. Een goede keuze maken voor een school die bij je past is belangrijk. Samen werken aan een stukje toekomst.

Kanjertraining

November 2017
Groep 8 probeert het nieuwe buitenspeelgoed uit. Direct een prachtige kanjertraining opdracht: samenwerken, communiceren met gebaren, luisteren naar elkaar en wie is de leider.

Kamp 2017

Groep 7 en 8 hebben een geweldig schoolkamp gehad. Drie dagen samen genoten van vele activiteiten. Een geweldige tijd.

De eerste week

Een goede eerste week in groep 8!

Juf Mariska:
Maandagmorgen - dinsdag - donderdag - vrijdag