Directeur

Inger Jens

Ik ben Inger Jens. In 2022 ben ik begonnen als directrice van de Mgr. Zwijsenschool. Samen met mijn man en onze jongens van 7 en 10 woon ik in het buitengebied van Zwolle. Ik ben het onderwijs in gegaan, omdat ik het belangrijk vind dat kinderen tot leren komen in een veilige en inspirerende omgeving. Op school geven we hen de handvatten het mooiste uit zichzelf te halen. Hier zet ik me met veel plezier voor in, samen met de kinderen zelf, het team en ouders!

Intern begeleider

Kim Heerschop

Ik ben Kim Heerschop, woon in Kampen samen met mijn man, zoon en dochtertje. Als intern begeleider ben ik verantwoordelijk voor de leerlingenzorg. Ik heb coördinerende en begeleidende taken. Ik help leerkrachten en ouders met hulpvragen over hun leerling/kind. Ik kijk bijvoorbeeld mee in de klas of sluit aan bij oudergesprekken om mee te denken. Zo zorgen we er samen voor dat alle kinderen op onze school passend onderwijs krijgen.  

 

Leerkracht groep 1-2a

Suzette Schrijer

Ik ben Suzette Schrijer, woon in IJsselmuiden, getrouwd met Hans en samen hebben wij 2 prachtige dochters. Ik hou van lezen, lekker eten, de natuur, buiten zijn en de zon ! Met veel plezier en passie geef ik les aan groep ½ B. Aan de hand van de thema's uit de methode "Onderbouwd" help ik spelenderwijs de kleuters in hun ontwikkeling vooruit. De kinderen werken én leren op het niveau waar hij/zij op dat moment aan toe is. Ik zie jullie graag in mijn klas, waar wij er samen met veel plezier een gezellige en leerzame tijd van gaan maken. 

Leerkracht groep 1-2a

Carlijn de Kleine

Ik ben Carlijn te Loo en ik woon in Zwolle samen met mijn man. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek: Ik speel klarinet in een orkest en ook zing ik in een koor. Daarnaast ga ik graag weekenden/dagjes weg. Ik geef met veel plezier les aan groep 1/2A. Ik geniet iedere keer weer van het enthousiasme, de eerlijk- en onbevangenheid van de kleuters.  We gaan er samen een fijne, leerzame en gezellige tijd van maken!  

Leerkracht groep 1-2b

Birgitte Fiks

Ik ben Birgitte Fiks. Ik werk inmiddels 11 jaar op de Zwijsenschool. Ik ben begonnen in groep 3, daarna een aantal jaren kleuters gedaan, toen 2 jaar groep 4 en inmiddels werk ik afwisselend in alle groepen in de onderbouw. Daarnaast geeft ik RT aan kleuters en ik ben cultuur coördinator. Ik woon in Kampen samen met mijn 3 kinderen. Mijn kinderen zullen jullie tegen kunnen komen, want zij zitten ook op de Zwijsenschool. In mijn vrije tijd ben ik heel actief en ga ik graag op pad. Ik hou van reizen, dagjes weg, naar een museum of lekker de natuur in. Ik doe aan hardlopen en houd van gezond en lekker eten. En ik vind het leuk om lekker creatief in huis bezig te zijn met mijn verbouwing. Dit jaar hoop ik kinderen weer een stapje verder te kunnen brengen en een gezellige, veilige leeromgeving voor de kinderen te kunnen creëren. 

Leerkracht groep 3 en plus/klusklas

Bahar Guren

Hoi! Mijn naam is Bahar Guren. Ik woon in Kampen samen met mijn man, zoon en dochter. Ik heb 14 jaar voor een ander stichting in de polder gewerkt waarbij ik ervaring heb opgedaan in het lesgeven in onder-, midden- en bovenbouw. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, dagjes uit, bak en sport ik graag. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zichzelf kunnen zijn in een groep waar vertrouwen is en waar ze zich gezien en gehoord voelen. Met veel plezier, passie en enthousiasme ga ik dit schooljaar verschillende werkzaamheden verrichten, namelijk één dag groep 3, één dag de plusklas en één dag de klusklas. Met de plusklas wordt bedoeld onderwijs voor een kleinere groep (hoog) begaafde leerlingen. In de klusklas maken kinderen op een praktische manier allerlei vaardigheden eigen. We gaan er een gezellig en leerzaam jaar van maken!

Leerkracht groep 3

Marye van Dijk

Hoi, ik ben Marye van Dijk. Ik ben nieuw op de ZwijsenschoolMijn kinderen zitten ook op de Zwijsenschool, dus dat is wel gezellig! Vorig jaar werkte ik in Emmeloord, Nagele en daarvoor in Lelystad. Ik heb voornamelijk in de middenbouwgroepen gewerkt en vind dat nog steeds de leukste leeftijd om mee te werken. De verwondering en speelse wijze waarop je met de leerstof aan de slag kunt, spreekt mij erg aan. In mijn vrije tijd zing ik in een band en sport ik veel.  

Leerkracht groep 4

Rinske Post

Ik ben Rinske Post, woon in Zwolle en ben 25 jaar oud. Ik heb een aantal jaar in Amsterdam gewoond en de studie Cultureel Erfgoed afgerond. Na mijn diploma ben ik voor mijzelf begonnen en kwam ik veel in aanraking met cultuureducatie. Het primair onderwijs sprak mij erg aan en ik heb vrij snel daarna besloten om door te studeren en de pabo in Zwolle (KPZ) te doen. Ik merk dat het contact met kinderen en hun creativiteit, maar ook hun (nog zo frisse) kijk op de wereld mij inspireren. In mijn vrije tijd hou ik van lezen, series kijken en spelletjes spelen. Mijn liefde voor lezen en mijn creativiteit kan ik ook kwijt in dit werk en hoop dit ook mee te geven aan de kinderen. 

Leerkracht groep 5

Geanne van de Belt

Hoi! Mijn naam is Geanne van de Belt en ik sta al een paar jaar in groep 5. Ik woon in een klein dorpje op fietsafstand van Kampen: Belt-Schutsloot. In de zomer ga ik dan ook graag op de fiets naar school. Ik hou van lezen en ik ben graag actief bezig: ik wandel graag en ben vaak te vinden op en naast het voetbalveld. In de klas ben ik duidelijk en hou ik van structuur. Ik vind het belangrijk dat kinderen inzicht krijgen in hun eigen leerproces en ze zich hiervoor verantwoordelijk gaan voelen. Je kunt vaak meer dan je denkt! Ook wil ik dat ze zich vormen tot een (h)echte groep, waarin ze elkaar echt kennen en zichzelf kunnen zijn. We stellen doelen en vieren onze successen, zo maken we er samen een topjaar van! 

Leerkracht groep 6

Ilse Bosch

Mijn naam is Ilse Bosch en ik wil mij via deze weg even aan jullie voorstellen. Ik ben geboren op 1 mei 1990 in Lemelerveld en woon sinds 2015 in Zwolle. Vanaf 2020 ben ik werkzaam op de Mgr. Zwijsenschool en mag ik al een paar jaar lesgeven aan groep 6. 

Ik wil er met de kinderen een gezellig schooljaar van maken waarbij we leren dat het niet erg is om fouten te maken, denken we in oplossingen en helpen we elkaar.
De komende jaren ga ik mij verdiepen in het rekenonderwijs van de groepen 1 t/m 8. Naast lesgeven vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te lezen, te wandelen en te koken. 

Ik hoop er samen een leuke en leerzame tijd van te maken!

Tot snel!

Leerkracht groep 7

Susan Dekkers

Ik ben Susan Dekkers, woon in Kampen samen met mijn twee zoons die bijna 10 zijn. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn kinderen, vind ik het fijn om buiten te zijn en maak ik graag een wandeling. 

Ik werk 12 jaar op de Mgr. Zwijsenschool, veelal in de midden-en bovenbouw. De laatste jaren sta ik voor groep 7, samen met Kim. Naast 2 dagen voor de groep doe ik ook een dag per week r.t. taken, extra hulp of uitdaging geven buiten de groep. 

Ik wil er met de kinderen een gezellig schooljaar van te maken waarin er, in een veilige leeromgeving, veel wordt gelachen en waarin ieder kind uitgedaagd wordt een stapje verder te gaan. Om zo goed voorbereid hun plekje in de maatschappij in te nemen.

Leerkracht groep 7

Kim Edink

Ik ben Kim Edink, getrouwd met Jordy en samen hebben wij 2 zonen van 5 en 3 jaar. We wonen in Ijsselmuiden dus iedere dag kan ik heerlijk op de fiets naar het werk. In mijn vrije tijd houd ik van tennissen, dansen en andere actieve bezigheden. Tijdens de creatieve ateliers vind ik het dan ook onwijs leuk om met een enthousiaste groep kinderen te werken aan steeds weer een andere choreografie. Binnen de klas houd ik van uitdaging, challenges en hoge doelen. Zo proberen we spelenderwijs zoveel mogelijk uit ieder kind te halen. Dit doe ik al een aantal jaren samen met Susan in groep 7.  

Leerkracht groep 8

Mariska van Keulen

Hallo allemaal
Mijn naam is Mariska ik ben getrouwd  en heb twee kanjers van zonen. Wij wonen al jaren met heel veel plezier in het mooie Kampen op loopafstand van onze geweldige school.  Ik geef al een aantal jaren met veel plezier en passie les aan de kinderen van groep 8. Het leuke aan groep 8 is alles wat erbij komt naast het lesgeven de vele gesprekken, de begeleiding van de kinderen naar het VO enz. Het minst leuke is ieder jaar weer het afscheid nemen van grandioze kinderen of te wel het los laten. Voor ouders is het loslaten een proces voor de leerkracht ook ieder jaar weer. Ik hoop nog vele kinderen te kunnen lesgeven op deze mooie school in de binnenstad van Kampen.

Conciërge

Marieke van Wijngaarden