Overblijven

Op de Mgr. Zwijsenschool is er voor de kinderen de mogelijkheid om tussen de middag over te blijven op school. Dit kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Het overblijven wordt verzorgd door Mariët, Everlien, Paula, Saucan en Mercedes. Mariët zorgt voor de coördinatie en is van 12.00 tot 12.30 aanwezig.

Hoe werkt het?
In de keuken bij de lerarenkamer staat een koelkast waar de kinderen/ouders ’s morgens de beker en broodtrommel in kunnen zetten. De overblijfkrachten zorgen er om twaalf uur voor dat de bekers en broodtrommels mee worden genomen naar het overblijflokaal.
Wilt u de naam van uw kind op de beker en broodtrommel zetten. Dit voorkomt verwarring.
Er is een tosti-apparaat aanwezig in het overblijflokaal. Hier kunnen de kinderen gebruik van maken.
Als de kinderen klaar zijn met eten en drinken mogen ze binnen of buiten gaan spelen. Voor de overblijfkinderen is er speciaal speelgoed waar ze mee kunnen spelen of knutselen.

De kosten voor het overblijven:
De kosten zijn € 2,50 per keer, het tweede kind van het gezin betaald €2,00.

Als kinderen vaker overblijven is er de mogelijkheid om een strippenkaart te kopen.

10 strippenkaart     €   25,00
 20 strippenkaart  €   50,00  Voor twee of meer kinderen per gezin      € 45,00
 40 strippenkaart  € 100,00  Voor twee of meer kinderen per gezin  € 90,00

Betaling gaat via Bank nr.: NL13 INGB 0004 9092 47 tav. overblijven Mgr. Zwijsenschool, met vermelding van de naam van uw kind. Via dit banknummer kunt u ook de strippenkaarten bestellen.

Mocht u verder nog informatie willen of vragen hebben dan kunt u via de mail contact opnemen met Mariët Schelvis.
marietschelvismeijer@gmail.com