Een lekkere rekenles

Een lekkere rekenles in groep 6. We maken kennis met breuken. De kinderen moeten de pannenkoek verdelen in 1/2, 1/3, 1/4, 1/6 of 1/8 deel.

Uiteraard hebben we ook geoefend met het opeten van 1/2, 1/4 pannenkoek en later zelfs de hele pannenkoek!

Bibliotheek bezoek

Groep 6 gaat regelmatig naar de bibliotheek om nieuwe leesboeken uit te zoeken. Als iedereen een boek heeft gekozen worden er fijne plekjes uitgezocht om een boek of strip te lezen.

Sint op school

December 2017
Er waren prachtige surprises in groep 6 gemaakt! We hebben een creatieve, gedichtrijke en gezellige dag gehad!

Gymles

November 2017
Groep 6 tijdens de gymles. Werken in drie vakken; balanceren, levend kwartet en klimmen/glijden.

Groep 6 is inmiddels gewend aan hun nieuwe plekje, ze zijn hard aan het werk. We maken er samen een fijn schooljaar van!

Juf Susan:
Maandag - dinsdag - vrijdag