Groep 1-2 C

Feestmaand

Kerst en Sinterklaas liggen alweer ver achter ons, maar om een indruk te geven van deze gezellige tijd, toch nog wat foto's van de decembermaand.

Inmiddels werken we over het thema 'gezondheid' en leren we veel over gezond/ongezond eten, dokters, tandartsen en sporten.

Oktober 2017
We hebben de afgelopen tijd gewerkt over de Kinderboekenweek met als thema: "gruwelijk eng". Hiervoor hebben we dondermannetjes gekleid. Ook spelen we nog heerlijk buiten, o.a. op onze nieuwe schommel. Naast buitenspelen genieten we ook erg van de gymlessen die nu op de vrijdag worden gegeven, we kunnen het al heel goed!
Per maand gaan we 1x naar de bibliotheek om nieuwe boeken uit te zoeken. Op dit moment werken we over de herfst en leren we veel nieuwe dingen!

De eerste schoolweek

De eerste week na de zomervakantie zit er alweer op! Wat hebben we al veel gedaan deze week ... naast elkaar beter leren kennen, spelen en werken we ook graag. In de kring hebben we al veel spelletjes gedaan met vormen en cijfers. Het nieuwe kleuterplein is ook al uitgetest door ons ... wat kunnen we er fijn spelen. Op naar een fijn, gezellig en leuk nieuw schooljaar!

Groep 1-2C

Juf Carlijn: