Groep 1/2 B

De winkel

Februari 2019
Wij werken in de kleutergroepen aan het thema “ de winkel “. De kinderen spelen in de kledingwinkel, versieren een t-shirt met het juiste aantal knopen, tekenen zichzelf met de lievelingskleding en ontwerpen een t-shirt. Wij hebben ook een bezoek gebracht aan de Albert Heijn supermarkt.  Met het uniform achter de kassa om producten te scannen, de bakkerij, emballage,diepvries en kantine bekijken en weer naar school met een vers gebakken vulkoek. Bekijk de foto’s en zie het plezier !

Sinterklaas op school

December 2018
Sinterklaas op school bij groep 1-2B.

Oktober 2018
Deze maand hebben wij veel tijd besteed aan boeken, deze staan vol met letters woorden en zinnen. De kleuters hebben letters gemaakt van brooddeeg en lego, letters in een zelfgemaakt boek geschreven, letters op de rug getekend en in scheerschuim. De lettermuur is gevuld met spulletjes van thuis welke met de V beginnen.

In de bibliotheek kunnen de kleuters, met een pasje, boeken scannen en lenen.