Groep 1-2 A

Op je gezondheid

Wij werken met heel veel plezier over gezondheid. We leren dat je gezond moet eten, dat bewegen en buitenspelen goed voor je is. Ziek zijn is niet leuk, maar gelukkig kun je ook weer beter worden. de kinderen spelen hun spel uit in de dokterspraktijk en apotheek. Er worden ziekenhuizen gebouwd, bedden gemaakt, ambulances geknutseld, getekend over bewegen, dokters en zusters gevouwen en heerlijke bruine boterhammen en fruit geschilderd. Beterschap voor iedereen die ook nog echt ziek is geworden!

Sinterklaas project

November 2017
Sinterklaastijd: druk in de weer met chocoladeletters bakken. Groep 2 kleit voornamen. Smullen maar!

Herfst

November 2017
Herfst!
Buiten wordt het kouder, de blaadjes worden rood, bruin en oranje en binnen in onze klas is het gezellig. We werken over de herfst! We zijn er ook op uit geweest naar het stadspark en hebben de herfst geroken, gezien en gevoeld! De mooiste bladeren en takken hebben we meegenomen naar onze klas.

De eerste schoolweken

De eerste schoolweken!