Groep 1-2 A

Kinderboerderij

Oud brood voor de kinderboerderij

Wij hebben een mooie herfstwandeling  naar de kinderboerderij gemaakt. We liepen door het stadspark,  lekker door de bladeren.  De kinderboerderij was blij met het brood dat we kwamen brengen, we mochten alvast het varken en de geiten voeren. Natuurlijk hebben we ook nog even bij de andere dieren gekeken. De jonge kippen vonden we heel grappig!
In het voorjaar gaan we werken aan het thema 'de boerderij', we gaan dan vast nog eens terug.

Nieuwe meubels

September 2018
De nieuwe meubeltjes voor de huishoek samen in elkaar zetten!

Bezoek Stadskazerne

September 2018
Groep 1/2 A is afgelopen dinsdag naar de bieb in de Stadskazerne geweest om het thema Vriendschap van de kinderboekenweek in te luiden. We hebben weer een hoop prachtige boeken meegenomen. Samen lekker lezen!! De komende weken werken we naar een gezellige afsluiting toe op dinsdag avond 16 oktober. Dan laten alle kinderen zien waar ze aan gewerkt hebben. Tot dan!